Allt ifrån akuta stopp till underhållsspolning!

När olyckan framme och det blir stopp i avloppet är vi på Specialrengöringar en trygg samarbetspartner. Vi spolar avlopp med hetvatten och ser till att rören blir rena. Allt ifrån akuta stopp till underhållsspolning.

Vi kan filma avloppssystemet

Som kund hos oss får du ta del av den dokumentation vi gör genom vårt webbaserade system. Bilder läggs in och avvikelser rapporters. Att filma ledningarna säkerställer att det blir rent och felaktigheter i avloppssystemet kan enkelt upptäckas. Vi kan även spåra en ledning och märka ut vart eventuella problem är så till exempel rörmokare vet vart problemet är.

Vi jobbar med flera aktörer på Gotland och har ni ett problem eller vill ha en genomgång av ert avloppssystem hjälper vi till.

Så här går avloppsspolning till

Filmkameran är ett viktigt verktyg för att säkerställa att det blivit rent och hitta fel och brister.

  • Köket: Avloppet under diskbänken spolas. Det underlättar om utrymmet är tomt när vi kommer.
  • Badrummet: Golvbrunnen och vasken spolas. Kontroll och eventuellt byte av trasiga vattenlås.
  • Tvättstugan: Golvbrunnen och vasken spolas. Kontroll och eventuellt byte av trasiga vattenlås.
  • Grenledning: Spolning av grenledningar ut till huvudledningen.

Genom en underhållsspolning återställer våra spoltekniker flödet i avloppssystemet. Metoden bygger på rengöring/rensning med vatten under variabelt tryck, med speciella munstycken. Vi kan med våra aggregat till exempel spola bort flytspackel, härdade fetter, urinsten, med mera.

Har ni tidigare avloppsproblem i huset har vi inspektionsutrustning och kan filma avloppssystemet för en låg merkostnad.

Allt om rengöring av fastigheter: www.specialrengoringar.se